Choroby mieloproliferacyjne - pytania do Eksperta
Data Temat
2019-05-08 13:43 Wyniki trepanobiopsji
2019-04-27 14:05 Podwyższone płytki krwi pdw MPV plcr pkt proszę o pomoc
2019-04-15 13:25 Czy interferon będzie wycofany?
2019-04-02 19:44 INTERPRETACJA WYNIKU BIOPSJI
2019-03-22 10:17 przeszczep szpiku
2019-03-14 12:11 Prośba o interpretację wyników.
2019-03-13 04:02 Kariotyp a ciąża
2019-02-05 20:03 ASXL1
2019-01-29 19:12 Wyniki z morfologii -wysokie płytki PLT
2019-01-18 08:28 Refundacja hydroksymocznika od 01.01.2019r.
2019-01-15 05:15 NS a cwiczenia
2019-01-13 15:32 Promieniowanie rentgenowskie
2019-01-05 18:45 Interpretacja wyników córki
2018-12-31 09:10 prośba o pomoc - krwawienia
2018-12-10 06:49 Nadpłytkowość -mielofibroza
2018-12-10 06:15 NS a przeciwciala przeciwcytplzmatyczne
2018-12-09 12:39 Komorkowosc szpiku w trepanobiopsji
2018-11-26 10:53 Wzrost i spadek PLT
2018-11-13 18:59 NS i tetrapareza spastyczna, odstawienie leku
2018-11-06 18:45 Zabiegi medycyny estetycznej
2018-11-01 07:48 Nadpłytkowość, a komórki macierzyste ze sznura pępowiny?
2018-10-27 10:25 Pegylowany interferon w NS
2018-10-18 17:28 Upusty krwi w czerwienicy prawdziwej
2018-08-22 09:18 Ryzyko powikłań w drugiej ciąży
2018-08-13 06:10 Interferon alfa przez całą ciąże a karmienie piersia
2018-08-11 13:34 JAKAVI a niewydolność nerek
2018-08-10 17:23 Remisja w NS
2018-08-10 05:58 Proszę o interpretację wyników morfologii.
2018-08-03 10:24 czy to może być objaw twardziny układowej?
2018-07-31 13:23 nowe parametry w wyniku morfologii krwi obwodowej
2018-07-20 18:41 Nadkrwistość - udać się do lekarza czy powtórzyć badania?
2018-07-08 12:42 karmienie piersią po interferonie
2018-06-22 13:10 NS a praca
2018-06-20 18:51 Leki przeciwbolowe przeciw zapalne przy NS
2018-06-13 17:56 Alternatywne metody leczenia
2018-06-13 17:39 Proszę o interpretację wyników badań
2018-05-26 13:37 Migotanie przedsionków- leczenie
2018-05-08 06:54 żylaki przy nadpłytkowości
2018-03-27 07:42 Przygotowanie do badan
2018-03-22 19:19 Wyciecie sledziony przed przeszczepem szpiku w mielofibrozie
2018-03-05 21:07 Nadplytkowosc samoistna- czy moze pojawiac sie i znikac?
2018-02-13 19:46 przebieg nadpłytkowości samoistnej
2018-01-19 15:24 Nadpłytkowość samoistna i co dalej?
2018-01-13 17:15 Nadpłytkowość a morsowanie
2017-12-19 09:01 Przewlekła białaczka szpikowa u 16 letniej dziewczynki
2017-12-14 15:11 świąd skóry w MPN
2017-12-08 19:40 udostępnianie wypowiedzi Eksperta
2017-11-18 17:12 Możliwości optymalnej modyfikacji leczenia w NS
2017-11-15 11:27 Kolagen i kwas hialuronowy
2017-11-15 09:51 Transformacja czerwienicy prawdziwej w ostrą białaczkę.